Top Social

icon_fb    icon_in

  • da

Salgsnetværk for produktionsvirksomheder


HVORNÅR

Salgsnetværk for produktionsvirksomheder

Væksthus Sjælland gentager succesen med deres share-best-practice netværk og starter et salgsnetværk op den 3. oktober 2017 målrettet produktionsvirksomheder.  Der har været gode erfaringer med et tilsvarende netværk ”Den stærke værdikæde”, som de startede op her i foråret 2017 for 14 sjællandske virksomheder.

Opstart: Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 12-17.

Målgruppen: Produktionsvirksomheder i Region Sjælland med 5-249 ansatte. Ejerledere/direktører og/eller ledende medarbejdere indenfor salg/markedsføring – fx en god mulighed for kompetenceudvikling af ledende medarbejdere.

Om salgs-netværket: Share-best-practice netværk for produktionsvirksomheder på Sjælland med fokus på salg og markedsføring. Netværket kører over 6 netværksmøder fra kl. 12.17 (se lokationer/værtsvirksomheder for netværksmøderne i vedhæftede flyer). På netværket får man inspiration hos succesfulde værtsvirksomheder, ny viden om de faglige temaer, erfaringsudveksling og netværk med andre produktionsvirksomheder samt konkrete værktøjer til salg, man kan bruge i hjemme i egen virksomhed. Der vil være meget fokus på simple og effektfulde værktøjer og ikke mindst hvordan man får prioritereret og eksekveret på salgsaktiviteter i egen virksomhed.

Pris: Det koster netto 7.000 kr. ekskl. moms per virksomhed – man starter med at betale værdien af netværket på 30.000 kr. ekskl. moms per virksomhed, hvoraf de 23.000 kr ekskl. moms efterfølgende bliver refunderet af Væksthuset.

Prisen giver 1-2 personer fra samme virksomhed adgang til at deltage på alle 6 netværksmøder.

Væksthus Sjælland har rigtig gode erfaringer med denne type ”share-best-practice” netværk, hvor vi faciliterer erfaringsudveksling i øjenhøjde mellem ansatte/ledere/ejere i produktionsvirksomheder. I maj måned har vi bl.a. startet et tilsvarende netværk med fokus på produktions/værdikæde-optimering for 14 sjællandske produktionsvirksomheder, som fungerer rigtig godt. Det er især muligheden for at få inspiration hos dygtige værtsvirksomheder og den efterfølgende værdiskabende dialog blandt netværksdeltagerne, som gør netværket attraktivt. Derudover sikrer vi gennem hjemmeopgaver og facilitering undervejs, at alle deltagere får relevant udbytte, som gør en forskel i hverdagen.

Læs mere HER

Facilitatorer:

  • Ole Angersbach Schou (tv.) fra Nordic Leadership. Ole har mere end 20 års erfaring med salg i ind- og udland for virksomheder som Velux A/S, Akzo Nobel A/S, Beirsdorf A/S og Fazer A/S. Han er i dag selvstændig virksomhedskonsulent.
  • Lars K. Larsen (th.) fra Nordic Leadership er uddannet ingenør og har 20 års erfaring med værdikædeoptimering og kundeværdier i SMV’er (ME-FA A/S, GPV International A/S, Jupiter Plast A/S og ABB A/S). Lars har gennem en årrække været selvstændig virksomhedskonsulent med særligt kendskab til SMV segmentet.

Spørgsmål vedr. salgsnetværket kan rettes til:

  • Projektleder Randi Terp fra Væksthus Sjælland på tlf.: 53727199 og e-mail: rte@vhsj.dk (Randi holder sommerferie i uge 28-30)
  • Lars K. Larsen, ekstern konsulent fra Nordic Leadership på tlf.: 22284668 og e-mail: lkl@nordicleadership.dk.