Top Social

icon_fb    icon_in

  • da
  • en
  • de

Om Business Faxe Copenhagen

 

Business Faxe Copenhagen er en erhvervsorganisation for virksomheder i Faxe Kommune, der arbejder for at udvikle erhvervslivet i hele kommunen.

Business Faxe Copenhagen yder vejledning og inspiration til områdets erhvervsdrivende. Blandt andet faciliterer vi en række netværk, som skaber videndeling og forretningsmuligheder for medlemmerne. Vi sparrer med virksomhedsledere om ledelse, markedsføring og vækstmuligheder. Vi udbyder kurser, seminarer og foredrag og formidler kontakt for iværksættere og virksomheder til en lang række konsulentvirksomheder, støttemuligheder og samarbejdspartnere bl.a. Væksthus Sjælland og Det Grønne Iværksætterhus på Risø.

Business Faxe Copenhagen er virksomhedernes talerør over for Faxe Kommune, regionale og nationale myndigheder og tager initiativ til og deltager i en lang række udviklingsopgaver inden for innovation og vækst, der alle har til hensigt at gøre Faxe til et center for vækst.

 

Her er en film der handler om hvad din lokale erhvervsservice laver? 

 

Business Faxe Copenhagen er ledet af en bestyrelse og drives af et sekretariat med 4 ansatte og 2 tilknyttede konsulenter. Foreningen finansieres af indtægter for opgaver, der løses for kommunen, medlemskontingenter og egen forretningsindtjening.

Vedtægter
Vedtægterne er regelgrundlaget og rammerne for Business Faxes virke. Ændringer af vedtægterne kan alene foretages af Generalforsamlingen, som er Business Faxes Copenhagens øverste myndighed.

Læs Business Faxes vedtægter her (PDF) 

Årsberetninger
Hvert år udgiver Business Faxe en årsrapport, der ser tilbage på udvikling, vækst og resultater i det forløbne år.

Læs Business Faxes beretning for 1. halvår af 2017 

Læs Business Faxes årsrapport for 2016

Læs Business Faxes beretning for 1. halvår af 2016 

Læs Business Faxes årsrapport for 2015 / beretning for 2. halvår 2015

Læs Business Faxes beretning for 1. halvår af 2015 (PDF)

Læs Business Faxes beretning for 2. halvår af 2014 (PDF)

Læs Business Faxes beretning for 1. halvår af 2014 (PDF)

Årsrapporter

Vil du vide mere?
Hos Business Faxe står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang eller videre. Kontakt os her. Vi glæder os til at høre fra dig!