Top Social

icon_fb    icon_in

  • da

Business Faxe Copenhagens samarbejdspartnere

 

Business Faxe Copenhagen samarbejder med flere virksomheder og erhvervsaktører for at sikre viden og udvikling af erhvervsmulighederne i Faxe Kommune.

 

faxe-kommune-logo
Business Faxe Copenhagen har indgået en aftale med Faxe Kommune om at tage initiativ til og deltage i erhvervsfremmende udviklingsprojekter samt at yde erhvervsservice til iværksættere og virksomheder bosat i kommunen. Du kan læse mere om Faxe Kommune, ved at klikke på logoet nedenfor.

 

logo_vaeksthus_sjaelland_web
Business Faxe Copenhagen arbejder tæt sammen med Væksthus Sjælland om at yde gratis vækstforløb til iværksættere og virksomheder med vækstpotentiale. Du kan læse mere om Væksthus Sjælland, ved at klikke på logoet nedenfor. 

 

match_online_dk_logo
Medlemmer af Business Faxe Copenhagen kan sætte sin virksomhed til salg, helt anonymt igennem match-online.dk. Igennem medlemskabet spares der over 30 %. Står man ikke lige og skal sælge, men har brug for hjælp til at finde partnere i forbindelse med køb, generationsskifte, investeringer eller kapitaltilførelser, så er match-online også behjælpelig med dette. 

Sparringspartnerne.dk

 

 

 

Business Faxe Copenhagen er samarbejdspartner til Sparringspartnerne, der er en non-profit forening, som hjælper virksomheder med at skabe udvikling og vækst gennem sparring med erfarne erhvervsledere. Sparringspartnerne er nuværende eller forhenværende erhvervsledere med bred erfaring indenfor forretningsudvikling, drift og vækst af virksomheder. Iværksættere og virksomheder, med ønske om at udvikle eller styrke deres virksomhed, kan ansøge om at få tilknyttet en sparringspartner som led i et udviklingsforløb, der strækker sig over en aftalt periode og kan bestå af en række gratis møder på op til 20 timer i alt.

 
succes-online-logo

Business Faxe Copenhagen har indgået et samarbejde med Succes Online om undervisning af virksomheder i online salg og markedsføring. Formålet er at hjælpe små og mellemstore virksomheder I Faxe Kommune med at blive mere synlige og effektive på internettet. Bag Succes Online står Google, Erhvervsstyrelsen, Deloitte, Håndværksrådet og en række andre vægtige spillere i erhvervslivet. Du kan læse mere om Succes Online, ved at klikke på logoet nedenfor.

 

 Ibiz_Logo_Small

Business Faxe Copenhagen arbejder desuden med Innovationscenter for e-business (IBIZ-Center) om fælles arrangementer med fokus på digitale trends og teknologier for at understøtte den digitale innovation i de lokale virksomheder.