Top Social

icon_fb    icon_in

  • da
  • en
  • de

Er du iværksætter?Er du iværksætter? Hos Business Faxe giver vi gratis og fortrolig vejledning om opstart til lokale iværksættere.

 

Det kan være et stort skridt at starte op som selvstændig og kræver mange overvejelser.
Ofte står du alene med udfordringerne. Hos Business Faxe Copenhagen giver vi gratis og fortrolig vejledning om opstart til lokale iværksættere. Vi målretter vores service efter dine aktuelle behov og hjælper dig videre med din idé. 

Individuel sparring
Business Faxe Copenhagen hjælper dig igennem de mange spørgsmål i opstartsfasen eller giver dig
en hånd videre, hvis dine udfordringer ligger udenfor vores kompetenceområde.
Med udgangspunkt i din virksomhedsidé, finder vi ved hjælp af en række værktøjer frem til, hvilke udfordringer og udviklingsområder, du kan fokusere på. Vi giver dig ikke løsningen, til gengæld går du fra mødet med nye inputs til at udvikle din virksomhed. Vi formidler også kontakter til offentlige og private konsulenter, som kan hjælpe dig videre i din udvikling. 

Iværksætterkursus
Ud over individuel sparring tilbyder Business Faxe Copenhagen også iværksætterkurser, hvor du kommer hele vejen rundt om det at starte virksomhed lige fra salg og markedsføring til økonomi og jura.
Du kan læse mere om kurset her.

Det koster ingenting
Den individuelle vejledning hos Business Faxe Copenhagen er finansieret af Faxe Kommune, det koster dig derfor ikke andet end din tid.

Vil du vide mere?
Hos Business Faxe Copenhagen står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang eller videre.
Tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os her. Vi glæder os til at høre fra dig!