Top Social

icon_fb    icon_in

  • da

Derfor skal I være medlem af Business Faxe Copenhagen

 

Derfor skal I være medlem af Business Faxe

Business Faxe Copenhagen er uden tvivl et af de netværk, der har haft størst værdi for vores virksomhed. En af grundene er den eksplicitte fokus på at skabe forretning til og mellem medlemmerne, som kendetegner møderne i Business Faxe.” 
 – Michael Gyldenstrand, direktør for Gylden Media ApS

Business Faxe Copenhagen hjælper iværksættere i gang og virksomheder videre. I Business Faxe kender vi hinanden, bruger hinanden og handler hos hinanden.

I Business Faxe Copenhagen mødes erhvervsledere og får inspiration til at håndtere de faglige og ledelsesmæssige udfordringer. Det er via Business Faxe Copenhagens erhvervsnetværk, at mange af vores medlemsvirksomheder finder nye samarbejdspartnere og kunder.

Melder I jer ind i Business Faxe Copenhagen, hjælper I ikke kun os, I hjælper også jer selv. Mulighederne, for at vi kan hjælpe jer med vækst og udvikling, er mange. Samtidig er I med til at styrke erhvervsudviklingen og væksten i Faxe Kommune.

Vil I vide mere?
Hos Business Faxe Copenhagen står vi klar til at hjælpe jer og jeres virksomhed i gang eller videre.
Meld jer ind her eller kontakt os for mere information. Vi glæder os til at høre fra jer! 

Et medlemskab af Business Faxe Copenhagen er desuden den perfekte firmagave, som modtager kan bruge mere end én gang. Giv et gavekort her.