Top Social

icon_fb    icon_in

  • da
  • en
  • de

Sjællands nye knudepunkt for investeringer

 

Faxe - Sjællands nye knudepunkt for investeringerFaxe Kommune ligger geografisk godt placeret tæt på hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland, Fyn, Jylland, Øresundsregionen og Tyskland. Trafikforbindelserne er gode og transportafstandene korte.

  • Kun 45 min. i bil til København og lufthavnen
  • Kort afstand til havnene i Faxe Ladeplads og Køge
  • Gode togforbindelser til København og Næstved samt Fyn og Jylland
  • Nem adgang til Tyskland over Rødby eller Gedser samt resten af Danmark over Storebælt

Tæt på Europa
Femern Bælt forbindelsen vil desuden lette adgangen til Tyskland og hele Europa. Nye, hyppigere
og hurtigere togforbindelser på strækningen mellem København-Køge-Ringsted og Hamburg vil reducere transporttiden, så det i fremtiden bliver muligt at nå fra Køge til København på 20 minutter og fra København til Hamburg på under tre timer.

Planlagte byggeprojekter i Østdanmark
De kommende 10-12 års store nationale og regionale byggeprojekter i Østdanmark giver mange opgavemuligheder for virksomheder og medfølgende stor koncentration af mange nye arbejdspladser i Faxe Kommune.

Femern Belt Development har udarbejdet en oversigt over de mange planlagte byggeprojekter i Østdanmark, som virksomheder kan byde ind på i netværk eller alene.

Et godt sted at bo
Faxe Kommune ligger i et naturskønt område omkranset af gamle kulturhistoriske herregårde, Faxe Kalkbrud, store skovområder og nogle af landets bedste badestrande. Faxe er dermed et fremtidigt nyt knudepunkt for erhvervslivet og et attraktivt område at flytte til for børnefamilierne.

Vil I vide mere?
Hos Business Faxe Copenhagen står vi klar til at hjælpe jer og jeres virksomhed i gang eller videre. Kontakt os her. Vi glæder os til at høre fra jer!